Belgien och Nederländerna formaliserar ordern för 12 Naval Group / ECA-konsortieminesweeks

Efter valideringen av deras respektive parlament underrättade Belgien och Nederländerna officiellt konsortiet som bildades av den franska sjöfartsgruppen och det belgiska revisionsrätten om ordern för 6 nya generationers minjägare för Royal Belgian Navy, och lika många för Navy. Royal Dutchman, åtföljs av hundra undervattensdronor för att upptäcka och desinficera undervattensminor. Detta är ett kontrakt på 2 miljarder euro, ett av de största exportkontrakten undertecknat av Naval Group under de senaste tio åren.

Med dessa 12 fartyg kommer de belgiska och nederländska flottorna att ha den mest moderna och största gruvkrigsstyrkan i Europa, tillsammans med kunskap erkänt över hela världen. Dessutom utsätter de utvalda minjägarna efter sin storlek, med ett tonnage på 2500 ton, fem gånger större än de trepartsgruvjägare som för närvarande utrustar de två flottorna, liksom den franska flottan.

Nyhetsartiklar som publiceras efter 24 månader faller inom kategorin "Arkiv" och är endast tillgängliga för professionella abonnenter.
För mer information om detta erbjudande, klicka här

Relaterade inlägg

Meta-försvar

GRATIS
SIKT