Fregatterna Adelaide, anti-Belh @ rra-planen för Lockheed i Grekland

Den grekiska marinen har i många år letat efter att skaffa franska fartyg, först FREMM i FREDA-versionen, sedan FTI, kanske stödda av Gowind2500-korvetter. Och det har gått år som Frankrike, med de ekonomiska svårigheterna i landet, inte lyckats erbjuda ett tillfredsställande finansiellt och industriellt paket i Aten.

För många franska industriister anses Grekland inte längre vara en potentiell partner, och vi kommer därför inte att bli förvånade över den information enligt vilken Maringruppen inte deltog i det senaste arbetsmötet. Grekiska myndigheter angående ett förslag om försäljning av 2 FTI för 1,3 miljarder euro.

Nyhetsartiklar som publiceras efter 24 månader faller inom kategorin "Arkiv" och är endast tillgängliga för professionella abonnenter.
För mer information om detta erbjudande, klicka här

Relaterade inlägg

Meta-försvar

GRATIS
SIKT