Mer detaljer om den framtida kinesiska tunga helikoptern

Den kinesiska flygindustrin har haft stor nytta av västerländskt kunnande under de senaste 30 åren, särskilt inom helikoptrar, med det fruktbara partnerskapet mellan Eurocopter (Airbus Helicopter), som kommer att föda hela utbudet av moderna helikoptrar i drift i de kinesiska arméerna. Men med den växande polarisationen av internationella relationer vänder Kina sig nu till en annan partner, Ryssland, för att bygga sin nya tunga helikopter, särskilt eftersom kunskapen inom tillverkaren Mil är väl etablerad.

Le ny kinesisk helikopter kommer därför att vara i 40 ton-klassenoch kommer att kunna bära en last på 15 ton vid 600 km med en hastighet på 300 km / h. Prototypen förväntas flyga till 2022, och Kina planerar att bygga 200 exempel. 

Nyhetsartiklar som publiceras efter 24 månader faller inom kategorin "Arkiv" och är endast tillgängliga för professionella abonnenter.
För mer information om detta erbjudande, klicka här

Relaterade inlägg

Meta-försvar

GRATIS
SIKT