BAes nya amfibisk kampfordon ger tillfredsställelse till Marines Corps

I juni 2018 anförtrotte US Marines Corps brittiska BAe design och tillverkning av sitt nästa amfibiska stridsfordon, eller ACV, som används för att följa landningsfartyg under amfibieangrepp, den här kårens primära funktion. Medan produktionen redan har startat, med en medvetet låg hastighet, fortsatte testerna för att bestämma de förbättringar som skulle göras på pansarfordonet. 

I ett vidarebefordrat pressmeddelande av försvarsbloggen, Marines Corps uttrycker sin tillfredsställelse med ACV, som har gett mycket bra resultat under dessa tester, särskilt under testerna till sjöss. Faktum är att uppdelningen av programmet kan påskyndas och kroppen kommer att spara dyra procedurer för att modifiera pansarfordon som redan levererats eller i produktionskörning. 

Nyhetsartiklar som publiceras efter 24 månader faller inom kategorin "Arkiv" och är endast tillgängliga för professionella abonnenter.
För mer information om detta erbjudande, klicka här

Relaterade inlägg

Meta-försvar

GRATIS
SIKT