K2 Black tank Panther Sydkoreanska skulle ha överträffat Leopard 2A7 under den norska tävlingen

I början av februari, Oslo meddelade valet av Leopard 2A7 från tyska Krauss-Maffei Wegmann, för att ersätta sina tunga tankar Leopard 2A4, i slutet av en tävling mellan det tyska pansarfordonet och K2 Black Panther från sydkoreanska HRC. Enligt de norska myndigheterna skulle de två pansarfordonen ha uppfyllt kraven i tävlingsspecifikationerna, både vad gäller prestanda och budget, och valet av Leopard 2A7 kopplades till politiska överväganden och geografisk närhet. Vi kunde då tro att i dessa områden stod den tyska stridsvagnen och dess sydkoreanska motsvarighet på lika villkor.


Det finns 75 % av denna artikel kvar att läsa, prenumerera för att få tillgång till den!

Metadefense Logo 93x93 2 MBT Battle Tanks | Konstruktion av pansarfordon | Försvarskontrakt och anbudsförfaranden

den Klassiska abonnemang ge tillgång till
artiklar i sin fullständiga versionoch utan reklam,
från 1,99 €.


För vidare

2 Kommentarer

Kommentarer är stängda.

SOCIALA NÄTVERK

Senaste artiklarna