President Macron tillkännager en omvärdering av den militära programmeringslagen och en ökad ansträngning inom försvaret

Under invigningstalet för Eurosatory-utställningen meddelade den franske presidenten att arbetet med en ökning av den franska försvarsinsatsen för att hantera den senares geopolitiska utveckling hade påbörjats, och att resultaten borde komma från några veckor här. .


Resten av den här artikeln är endast för prenumeranter - från €1 den första månaden

Artiklar med full tillgång finns tillgängliga i " Gratis föremål". Prenumeranter har tillgång till de fullständiga artiklarna om analyser, nyheter och sammanfattning. Artiklar i Arkiv (mer än 2 år gamla) är reserverade för Premium-prenumeranter.

Alla prenumerationer är icke bindande.


Om du vill veta mer

2 tankar till "President Macron tillkännager omvärderingen av den militära programmeringslagen och en ökad ansträngning inom försvaret"

  1. […] hela denna period. Med anledning av Eurosatory 2022-utställningen i juni förra året tillkännagav dock den nyvalde presidenten Macron att en uppdatering av LPM kommer att..., vilket bekräftar att landet bör öka sin försvarsinsats under de kommande åren. Det finns […]

  2. […] försvarsinvesteringar ledde till att den nyvalde presidenten Macron gick från en ambition att revidera den nuvarande LPM till tillkännagivandet av en ny LPM som skulle kunna lanseras före slutet av […]

Kommentarer är stängda.

Meta-försvar

GRATIS
SIKT