Turkiet fruktar USA:s ingripande för att stoppa förvärvet av sydkoreanska motorer till sin Altay-tank

Si diskussioner mellan Ankara och Seoul om drivmedelspaketet lånat från K2 Svart tank Panther att utrusta Turkisk tung stridsvagn Altay har gjort framsteg under de senaste veckorna, har de också följt en annan riktning än den som turkiska tjänstemän ursprungligen hade tänkt sig. I själva verket, där den senare från början tänkte sig en samproduktion med tekniköverföring för de 250 Doosan-motorerna och S&T Dynamics-distribution som måste utrusta den första delen av Altay-tankar, verkar det som att de nu är nöjda meden hylla-förvärvning av framdrivningspaketet enligt uttalanden från de turkiska myndigheterna. Uppenbarligen, i ett sådant tillvägagångssätt, verkar det osannolikt att en idé om tekniköverföring skulle övervägas, vilket skulle lämna Ankara utan några ytterligare tillgångar för att utveckla sin lokala lösning för den andra delen av pansarfordon.


Det finns 75 % av denna artikel kvar att läsa, prenumerera för att få tillgång till den!

Metadefense Logo 93x93 2 MBT Battle Tanks | Konstruktion av pansarfordon | Försvarskontrakt och anbudsförfaranden

den Klassiska abonnemang ge tillgång till
artiklar i sin fullständiga versionoch utan reklam,
från 1,99 €.


För vidare

1 KOMMENTAR

Kommentarer är stängda.

SOCIALA NÄTVERK

Senaste artiklarna