US Air Force ryggar av och upprepar sin trohet mot F35-programmet ... enligt Lockheed

"F35 är och förblir hörnstenen i US Air Force idag och imorgon." Således presenterade general Charles Q. Brown F35-programmet ibland vid presskonferensen efter Air Force Associations Aerospace Warfare Symposium, för att sätta stopp för rapporter om att US Air Force planerade att utforma ett nytt flygplan billigare och mer effektivare än F35 för att ersätta sin flotta av F16 som når sin potential.

Uppenbarligen måste meddelandet hamras ut för att inte lämna några tvivel i framtiden för potentiella köpare av F35 på den internationella scenen om programmets hållbarhet och dess effektivitet. Det verkar som att General Brown därför metodiskt har tagit fram alla marknadsföringsargument för denna enhet, nämligen dess tillhörighet till 5: e generationen, dess datafusion och dess smyg, så många kapaciteter som presenterades som väsentliga under 21-talet. Det är sant att det med export av nästan 300 enheter i sikte i Schweiz, Finland, Förenade Arabemiraten eller till och med Kanada verkar uteslutet att torpedera Lockheeds chanser genom att lyfta fram enhetens dåliga prestanda eller dess omätbara lista över fel och fel . Och med goda skäl, författaren till artikeln som presenterar dessa element och publiceras av webbplatsen BreakingDefense.com är ingen ringare än Lockheed !

Elephant waf F35 USAF News Defense | Stridsflygplan | Försvarsinstitutionell kommunikation
En stark bild av symbolen, marschen av elefanterna i F35A från US Air Force. Målet med detta foto är helt klart att förstärka F35A: s kraft, men också tillförlitlighet, och det är inte konstigt att Lockheeds kommunikatörer valde den för att illustrera deras sponsrade artikel.

Det finns 75 % av denna artikel kvar att läsa, prenumerera för att få tillgång till den!

Metadefense Logo 93x93 2 Försvarsnyheter | Stridsflygplan | Försvarsinstitutionell kommunikation

den Klassiska abonnemang ge tillgång till
artiklar i sin fullständiga versionoch utan reklam,
från 1,99 €.


För vidare

SOCIALA NÄTVERK

Senaste artiklarna