Saab presenterar sin finitet för att stödja sin mediekampanj i Finland

Flygplanstillverkaren Saab har uppenbarligen inte tvekat att sätta medel för att stödja sin kommunikationskampanj kring deltagande av ljud Gripen E / F tillsammans med GlobalEye i tävlingen som anordnades av Helsingfors för att ersätta de finska F18. Den svenska gruppen skickade faktiskt ett JAS 39 Gripen samt ett GlobalEye flygövervakningsflygplan på flygutställningen Kauhava som äger rum i helgen nära staden Vaasa, vid stranden av Botniska viken.

Finska HX-tävlingen är verkligen en av de sista där den svenska tillverkaren kan hoppas kunna placera sina nya flygplan, som hittills förvärvats av Flygvapnet, det svenska flygvapnet och det brasilianska flygvapnet. Planet eliminerades verkligen från den schweiziska tävlingen, medan dess chanser i Indonesien som i Indien i allmänhet anses vara mycket låga jämfört med andra konkurrenter. Å andra sidan, i Finland har JAS 39 en utmärkt image, särskilt i pressens allmänna opinion, misslyckades med att ha helt övertygat under testerna av det finska flygvapnet.


Resten av den här artikeln är endast för prenumeranter

Artiklar med full tillgång finns tillgängliga i " Gratis föremål". Prenumeranter har tillgång till de fullständiga artiklarna Analyser, OSINT och Synthesis. Artiklar i Arkiv (mer än 2 år gamla) är reserverade för Premium-prenumeranter.

Från €6,50 per månad – Inget tidsförpliktelse.


Relaterade inlägg

Meta-försvar

GRATIS
SIKT