Den amerikanska arméns satellitkonstellation kommer att vara i drift mellan 2025 och 2027

Under ett webinar organiserat av DARPA, angav brigadgeneral Rob Collins som befallde ledningskontoret för programmet Command, Control, Communication-Tactical, känt av akronymen PEO C3T, att konstellationen av kretsande satelliter US Army medium och low kommer att vara operativt mellan åren 2025 och 2027. Detta program ger, precis som DARPA Blackjack-program, för att förse den amerikanska armén med ett stort antal satelliter att implementera den informationscentrerade strategin för samarbete och multi-domain-engagemang under utveckling vid Pentagon, och i synnerhet för att skydda tillgången till erkännande- och kommunikationssystem som är väsentliga för denna doktrin.


Resten av den här artikeln är endast för prenumeranter

Artiklar med full tillgång finns tillgängliga i " Gratis föremål". Prenumeranter har tillgång till de fullständiga artiklarna Analyser, OSINT och Synthesis. Artiklar i Arkiv (mer än 2 år gamla) är reserverade för Premium-prenumeranter.

Från €6,50 per månad – Inget tidsförpliktelse.


Relaterade inlägg

Meta-försvar

GRATIS
SIKT