10.000 Facebook-prenumeranter på två veckor för den engelska versionen av Meta-Defense

Knappt två veckor efter lanseringen, engelsk version med manuell korrigering av Meta-Defense-tjänsten är redan en enorm framgång, särskilt på Facebook eller så har tjänsten registrerat mer än 10.000 12 "gillar" på bara XNUMX dagar. Trots trög information på grund av den nuvarande pandemin fortsätter Meta-Defens redaktionella positionering att övertyga, eftersom våra publikationer fortfarande är framgångsrika på Facebook, vilket gör det möjligt för oss att jämföra spelplanen eller till och med överstiga nyheterna. Angelsaxiska försvar som Defense News, Defense One eller Global Defense.

Skärmdump 2020 04 07 kl. 18.44.21 Meta-Defense
Jämförelse av Meta-Defens prestanda gentemot de viktigaste angelsaksiska digitala medierna på Facebook

Baserat på framgång kommer Meta-Defense de kommande dagarna att lansera den italienska versionen och den tyska versionen av dess tjänst, alltid med en manuell översättning. Idag överstiger Meta-Defense 28.000 XNUMX sociala prenumeranter på Facebook, och lika många på LinkedIn, vilket gör det till det europeiska digitala referensmediet i försvarsproblem.

Skärmdump 2020 04 07 kl. 18.57.21 Meta-Defense
De publicerade artiklarna registrerar många positiva reaktioner och många delar.

För vidare

SOCIALA NÄTVERK

Senaste artiklarna