KC-46 Pegasus står inför nya tekniska problem, vilket ökar trycket på Boeing ytterligare

För Boeing är motgångarna till KC-46 Pegasus-programmet mer och mer som en oändlig historia. Även om köp av 179 nya tankfartyg är avgörande för den amerikanska flygvapenprojektionen, har det nya flygplanet ackumulerat förseningar och merkostnader i flera år.

Medan Boeing lovar att öka ansträngningarna för att snabbt korrigera de mest problematiska tekniska problem, verkar det omvänt att ett nytt kategori 1-problem har dykt upp nyligen. I själva verket skulle USAF ha fortsatt att rapportera allvarliga bränsleläckor som kräver att överföra detta tekniska problem till rankningen av kritiska tekniska fel. Kategori 1 innebär faktiskt att de upptäckta fel kompromissar flygsäkerheten och uppdragets framgång.

KC-46 nära Boeings fabriker i Seattle-området. För tillfället stoppas produktionen av flygplan från Boeing, inklusive deras militära derivat som KC-46.

Resten av den här artikeln är endast för prenumeranter

Artiklar med full tillgång finns tillgängliga i " Gratis föremål". Prenumeranter har tillgång till de fullständiga artiklarna Analyser, OSINT och Synthesis. Artiklar i Arkiv (mer än 2 år gamla) är reserverade för Premium-prenumeranter.

Från €6,50 per månad – Inget tidsförpliktelse.


Relaterade inlägg

Meta-försvar

GRATIS
SIKT