De 10 poäng som gör det möjligt för Ryssland att överträffa Europa i försvar

Med en försvarsbudget på bara 50 miljarder dollar ligger Ryssland idag på sjunde plats i världsförsvarsutgifterna, bakom bland annat Storbritannien, Frankrike och Saudiarabien. Emellertid är den ryska militära makten 7 på en sådan nivå att den utgör ett stort hot mot Nato, och många militära experter tror att den inte skulle kunna klara av den ryska aggressionen. om det skulle hända.

Dessutom har Ryssland under de senaste åren visat en stor förmåga att ta den tekniska överhögheten över sina västerländska motsvarigheter inom hypersoniska system och luftfartygsmissiler, eller åtminstone att matcha dem, i fallet pansarfordon, stridsflygplan, helikoptrar eller krigsfartyg. Hur förklarar jag dessa fakta med de begränsade resurserna som finns tillgängliga för Moskva? och hur man blir inspirerad?

1- Moderniseringsplanen för utrustningen


Resten av den här artikeln är endast för prenumeranter

Artiklar med full tillgång finns tillgängliga i " Gratis föremål". Prenumeranter har tillgång till de fullständiga artiklarna Analyser, OSINT och Synthesis. Artiklar i Arkiv (mer än 2 år gamla) är reserverade för Premium-prenumeranter.

Från €6,50 per månad – Inget tidsförpliktelse.


Relaterade inlägg

Meta-försvar

GRATIS
SIKT