Är S-400 bara ett mellanliggande system?

När mer information kommer till S-500-systemet är det uppenbart att ryssarna har stora ambitioner för detta system. På egen hand kommer den att fullgöra funktionerna hos medelstora, långa, mycket långa avstånd, anti-ballistiska missiler och förmodligen antisatellitsystem. I själva verket kommer det att täcka på egen hand de funktioner som tillhandahålls i väst av PATRIOT, THAAD och GBI. För detta kommer S-500-systemet att implementera en radarradar som möjliggör låg höjd, hög höjd och lång räckvidd samt en radar med en anti-ballistisk missilfunktion.

Denna radarsvit kommer att associeras med en 360 ° skjutlinje (4-radars?). Implementering av en rad olika missiler anpassade till alla mål som systemet sannolikt kommer att förstöra. När man läser ambitionerna som visas för detta system (som måste bekräftas under testerna) verkar det som om S-400 endast är ett mellanliggande system som gör det möjligt att göra korsningen mellan den åldrande S-300 och den framtida S -500 .

Nyhetsartiklar som publiceras efter 24 månader faller inom kategorin "Arkiv" och är endast tillgängliga för professionella abonnenter.
För mer information om detta erbjudande, klicka här

Relaterade inlägg

Meta-försvar

GRATIS
SIKT