Tornado-S-raketlanseringen utrustar en första ryska brigad

Arvtagare till Röda armén har den ryska armén behållit en viss aptit för artillerisystem. Det har inte bara många fler än sina västerländska motsvarigheter, med ett mobilt artillerisystem för 120 män, ett för 500 i genomsnitt i Nato, men det utvecklar också många system för att bibehålla en permanent fördel jämfört med potentiella motståndare.

Och idag har det verkligen fördelar. Inte bara skjuter dess självgående kanoner längre och mer exakt än de flesta västerländska system, utan det använder också ett stort antal flera raketkastare med anmärkningsvärd prestanda.

Nyhetsartiklar som publiceras efter 24 månader faller inom kategorin "Arkiv" och är endast tillgängliga för professionella abonnenter.
För mer information om detta erbjudande, klicka här

Relaterade inlägg

Meta-försvar

GRATIS
SIKT