Indian Navy testar samarbetsengagemangsförmåga

Den indiska marinen genomförde framgångsrikt det första luftvärnsförsvarstestet med samarbetsförmåga hos dess nya MRSAM[efn_note]Medium Range Surface to Air Missile[/efn_note], flottversion av luftvärnssystemet Israeli Barak 8.

I det här fallet visade testet, som ägde rum under överinseende av DRDO[efn_note]Defense Research and Development Organization[/efn_note] och den israeliska industrimannen IAI[efn_note]Israelian Aerospace Industry[/efn_note] att en byggnad kunde kontrollera flera missiler som avfyras av sig själv och en andra byggnad, för att engagera och förstöra flera luftmål.

Nyhetsartiklar som publiceras efter 24 månader faller inom kategorin "Arkiv" och är endast tillgängliga för professionella abonnenter.
För mer information om detta erbjudande, klicka här

Relaterade inlägg

Meta-försvar

GRATIS
SIKT