Förenta staterna bör testa en mark-till-mark kryssningsmissil under de kommande månaderna

Amerikanska militärmyndigheter har meddelat att de kommer att genomföra det första testet minst i augusti i år. en yt-till-yta kryssningsmissil, ett system med en räckvidd på 1000 km, enligt amerikanska påståenden.

Detta tillkännagivande kommer mindre än två månader efter tillkännagivandet av USA: s tillfälliga upphävande av INF-fördraget och anklagade Ryssland för att utveckla ett program som inte respekterar förbuden mot detta och följt av samma upphävande av fördraget från Ryssland. Om testerna lyckas kan det nya systemet tas i drift om 2 månader.

Nyhetsartiklar som publiceras efter 24 månader faller inom kategorin "Arkiv" och är endast tillgängliga för professionella abonnenter.
För mer information om detta erbjudande, klicka här

Relaterade inlägg

Meta-försvar

GRATIS
SIKT