Qatar kommer att förvärva 100 Turkish Altay stridsvagnar

Om du har varit på EuroSatory 2018 kanske du inte har missat den imponerande turkiska Altay-stridsvagnen vid ingången till huvudhallen.

Det nya pansarfordonet, byggt med hjälp av Sydkorea, är placerat i utbudet av tunga stridsvagnar (65 ton) med prestanda som är jämförbara med de för moderniserade västra stridsvagnar, såsom Leopard 2A7, Abrams M1A2 eller Leclerc Scorpion , med mer utrymme för förbättringar. Således, om enheter 1 (40 enheter) och 2 (210 enheter) kommer att utrustas med ett konventionellt torn och allt effektivare skyddsutrustning, kommer enhet 3, dvs. 250 enheter beställd av den turkiska armén, att utrustas med ett obemannat automatiserat torn, som T-14 Armata Ryska.

Nyhetsartiklar som publiceras efter 24 månader faller inom kategorin "Arkiv" och är endast tillgängliga för professionella abonnenter.
För mer information om detta erbjudande, klicka här

Relaterade inlägg

Meta-försvar

GRATIS
SIKT