När den ryska försvarsministern tar ställning till sin handling

Rysslands försvarsminister Sergei Shoigou presenterade, under ett tal till försvarsutskottet i Dumans nedre kammare, en bedömning av de förändringar som genomförts och varit effektiva i de ryska arméerna sedan 2012, det vill säga vid tidpunkten för tillträdet. Och denna post är minst sagt positiv, inte för att säga smickrande.

Medan de ryska stridsstyrkorna under 2012 var begränsade till 16 brigader, själva ofta delvis bemannade, har de nu 136 bataljoner av 200 bestående av kontrakterade soldater, dvs. mer än 65 brigader och regementen. Under samma period kommer arméerna att ha upplevt mer än 1000 flygplan och helikoptrar, mer än 3700 pansarfordon, 161 ytfartyg, 7 attackubåtar och 3 ubåtar som sänder ut, mer än 210 interkontinentala ballistiska missiler., Och 57 satelliter och rymdfordon .

Nyhetsartiklar som publiceras efter 24 månader faller inom kategorin "Arkiv" och är endast tillgängliga för professionella abonnenter.
För mer information om detta erbjudande, klicka här

Relaterade inlägg

Meta-försvar

GRATIS
SIKT