Vad är det ryska S-400-luftfartygs- och missilsystemet verkligen värt?

I en rapport av den 4 mars 2019 av JTF, den svenska militära underrättelsebyrån, föreslås en exakt punkt om de olika förnekandet av åtkomstsystem som implementerats av de ryska styrkorna i Östersjön. Denna rapport täcker många system, till exempel K-300 Bastion-anti-ship-systemet, och till och med Iskander-ballistiska missil med kort räckvidd. Men det är hans slutsatser om S-400-systemet som är de mest intressanta, och låt oss säga, det mest tvivelaktiga.

Enligt denna rapport skulle prestanda för S-400-systemet som för närvarande distribueras nära Östersjön, oavsett om det är på Kaliningradhalvön eller runt St. Petersburg, till stor del överskattas av media, men också den västerländska militären. Rapporten bygger sina slutsatser på flera punkter: 

Nyhetsartiklar som publiceras efter 24 månader faller inom kategorin "Arkiv" och är endast tillgängliga för professionella abonnenter.
För mer information om detta erbjudande, klicka här

Relaterade inlägg

Meta-försvar

GRATIS
SIKT