PANTSIR-ME Naval Short-Range Defense System drar uppmärksamhet på Mellanöstern

Enligt direktören för internationellt samarbete av det ryska företaget Rostec skulle det nya marina kortdistansskyddssystemet Pantsir-ME skapa stort intresse bland Mellanösternpartner för den ryska försvarsindustrin.

Hämtat från Pantsir-S1 och S2 nära skyddssystem, bemannat av flera väpnade styrkor inklusive de ryska väpnade styrkorna, för nära skydd av känsliga platser, Pantsir-ME består av en UHF- och EHF-bandradar, som visar ett 35 km detektionsområde och 25 km engagemangsintervall för ett stort mål samt ett IFF-förhörssystem. Panstir är utformad för att engagera upp till 12 mål på en minut, allt från kryssningsmissiler till stridsflygplan och drönare.

Nyhetsartiklar som publiceras efter 24 månader faller inom kategorin "Arkiv" och är endast tillgängliga för professionella abonnenter.
För mer information om detta erbjudande, klicka här

Relaterade inlägg

Meta-försvar

GRATIS
SIKT