Den hypersoniska missilen Tzirkon kan ske i Kalibr Naval Cruise launchers

I sin årliga tal till federala församlingen gav president Vladimir Putin detaljer om framstegen inom vapensystemen som han själv presenterade i ett tal i mars förra året under den ryska presidentkampanjen. 

Bland dessa system, antifartygsmissilen Tzirkon fortsätter sin utveckling , "I enlighet med prognoser" enligt den ryska presidenten, och bör därför tillträda till 2021. Mer specifikt specificerade den ryska presidenten att den nya hypersoniska missilen, som kan nå mach 9 för en räckvidd på 1000 km, kunde implementeras av alla nuvarande och framtida byggnader utrustade med Kalibr-missiler.

Nyhetsartiklar som publiceras efter 24 månader faller inom kategorin "Arkiv" och är endast tillgängliga för professionella abonnenter.
För mer information om detta erbjudande, klicka här

Relaterade inlägg

Meta-försvar

GRATIS
SIKT