T14 och T90M anländer till ryska styrkor

Om de ryska styrkorna massivt har upplevt nya stridsvagnar de senaste åren var de framför allt T72B3M och T80BVM, liksom några T-90A. Under 2019 och 2020 kommer nya tunga pansarfordon att gå med i ryska enheter.

Så i år 12 T14 Armata och 4 T16-tankreparatörer kommer att levereras till den ryska armén. Dessa kommer att vara de första produktionsmodellerna för den nya generationens tank som slog rubrikerna när den officiellt presenterades under Victory Day-paraden 2015. De nya pansarfordonen kommer att bli utvärderade av de militära myndigheterna, så planera framåt. ingång till det som i slutändan kommer att bli det viktigaste ryska tunga pansarfordonet.

Nyhetsartiklar som publiceras efter 24 månader faller inom kategorin "Arkiv" och är endast tillgängliga för professionella abonnenter.
För mer information om detta erbjudande, klicka här

Relaterade inlägg

Meta-försvar

GRATIS
SIKT