Seriell återkoppling av erfarenhet för rysk utrustning

Efter de modifieringar som gjorts på Uran-9-stridsdronan är det Ka-52- och Mi-28-stridshelikoptrarna som ska genomgå en moderniseringsprogrambaserat på feedback från den syriska teatern.

Enligt TASS-byrån kommer de två stridshelikoptrarna att se sin kraft ökas och de optroniska systemen moderniseras för att förbättra upptäckten och identifieringen av mål. Samtidigt indikerar samma Tass-byrå i sin ryska version att försvarsdepartementet hade beställt 12 Uran-6 autonoma minröjningsrobotar, även testade i Syrien.

Sedan starten av interventionen i Syrien, såväl som i Donbass, har ryska styrkor inte tvekat att sätta in utrustning under utveckling för att utvärdera dess beteende och begränsningar i en operativ miljö. Utöver det genomgår utrustning som redan är i drift också många modifieringar/förbättringar i en synbart effektiv process av kontinuerlig förbättring, med korta cykler och snabba konkreta resultat.

Denna metod har gjort det möjligt att avsevärt förbättra effektiviteten hos ryska styrkor, noterat av många observatörer i Syrien.

För vidare

SOCIALA NÄTVERK

Senaste artiklarna