Europa riskerar en djup internationell nedgradering i samband med sin militära svaghet

Efter att ha ställt frågan om utvidgningen av fransk avskräckning till att skydda Europa i slutet av förra veckan lade Wolfgang Ishinger, före detta tysk ambassadör i Washington, och arrangör av den årliga säkerhetskonferensen i München, än en gång grunden för en reflektion över effektiv europeisk militär kapacitet och dess dsnabbt krossat mot länder som Kina och Ryssland. Och att förutsäga att denna militära nedgradering omedelbart kommer att leda till en global nedgradering av unionen såväl som dess medlemmar, för att se en latent upplösning till förmån för mer kraftfulla allierade, USA för att inte nämna dem.

Nyhetsartiklar som publiceras efter 24 månader faller inom kategorin "Arkiv" och är endast tillgängliga för professionella abonnenter.
För mer information om detta erbjudande, klicka här

Om du vill veta mer