Är Rafale avväpnad av en F-35A inom $ 80m?

i en pressmeddelande, Säger Lockheed Martin att anskaffningspriset för F35A kommer att sjunka under $ 80 miljoner fram till 2023, i linje med programmålen. Redan under 2019, genom att flytta till en produktionsnivå på 130 flygplan per år, kommer produktionskostnaderna att sjunka under 80 miljoner dollar, vilket successivt gör att flygplans kommersiella pris kan utvecklas 2023.

Därför kommer F35A att erbjudas till ett pris som är väsentligen lika, eller till och med högre, än Rafale från Dassault. Det franska planet som redan har stora svårigheter att vinna mot sin motståndare i europeiska och internationella tävlingar, är det därför dömt?

Nyhetsartiklar som publiceras efter 24 månader faller inom kategorin "Arkiv" och är endast tillgängliga för professionella abonnenter.
För mer information om detta erbjudande, klicka här

Relaterade inlägg

Meta-försvar

GRATIS
SIKT