Indien kan möta amerikanska sanktioner genom att köpa ryska S-400

Det nya sanktionspaketet mot Ryssland och Iran, som kommer att genomföras av Förenta staterna den 15 juni, CAATSCA för att motverka Amerikas motståndare genom sanktionslagen, tillåter USA: s finansdepartement att tillämpa finansiella och ekonomiska sanktioner mot alla länder som utrustar sig med tillverkade ryska rustningar. av företag som riktas till denna lag. Detta är fallet med S-400 luftförsvarssystem beställt av Indien. Indiska myndigheter har meddelat att de skulle begära undantag från Washingtonför denna order för att inte riskera amerikanska sanktioner.

Nyhetsartiklar som publiceras efter 24 månader faller inom kategorin "Arkiv" och är endast tillgängliga för professionella abonnenter.
För mer information om detta erbjudande, klicka här

Relaterade inlägg

Meta-försvar

GRATIS
SIKT