US Navy oroar sig för de amerikanska varvarnas hälsa

Medan generalstaben vid den amerikanska marinen försämrar målet om 355 stridsfartyg som tillkännagavs av president Trump, genom att skjuta upp det till 2030, uttryckte han också sin oro över tillståndet för hälsovarven. Enligt vice admiral Thomas Moore, befälhavare för Naval Sea System-kommandot, kommer det att vara omöjligt att bygga denna flotta utan en sund varvsindustri. De upprepade kursförändringarna rörande marinprogram under de senaste 30 åren har dock till stor del undergrävt dessa varvs organisation och produktionskapacitet.

Nyhetsartiklar som publiceras efter 24 månader faller inom kategorin "Arkiv" och är endast tillgängliga för professionella abonnenter.
För mer information om detta erbjudande, klicka här

Relaterade inlägg

Meta-försvar

GRATIS
SIKT