Anbudsinfordran att byta ut Swiss F18 kommer snart att lanseras

Efter annulleringen av ordern för J-39 Gripen efter en populär omröstning måste de schweiziska flygvapnen samtidigt ersätta deras 26 F-5 och deras 30 F-18. NÄSTA anbudsinfordran har tillkännagivits av de schweiziska myndigheterna och fem tillverkare har valts: Boeing för F5 E / F, Dassault för Rafale, Lockheed för F18, Saab för J-35 och Eurofighter för Typhoon. Samtidigt kommer en anbudsinfordran för utbyte av luftfartygsförsvar att lanseras och tre tillverkare har också valts ut: Eurosam med SAMP / T baserat på Aster-missiler, Raytheon för Patriot och israel. Rafael för David Sling-systemet. Det schweiziska väljarkåren måste rösta om huruvida luftförsvaret ska upprätthållas eller inte.

Nyhetsartiklar som publiceras efter 24 månader faller inom kategorin "Arkiv" och är endast tillgängliga för professionella abonnenter.
För mer information om detta erbjudande, klicka här

Relaterade inlägg

Meta-försvar

GRATIS
SIKT